Дигитални ръководства за експлоатация.

Интерактивно запознанство с функциите на автомобила.

Приложение Ask Mercedes


Вашият интелигентен виртуален асистент.

Приложение Ask Mercedes


Вашият интелигентен виртуален асистент.

Снимката показва Key Visual към Ask Mercedes. Изобразен е смартфон със следното съдържание на екрана: "Any questions?", под него Halo и три точки. На заден план Halo с преход на отенъците между маджента и циан.

Дългото търсене и прелистване в ръководството за експлоатация остава в миналото. Благодарение на Augmented Reality всички важни функции на Вашия Mercedes се поясняват от Ask Mercedes лесно разбираемо и нагледно.

Искате да научите как функционира Вашият асистент за паркиране? Или да свържете Вашия мобилен телефон с автомобила? Ask Mercedes Ви показва как става това. Можете да задавате въпроси и да ползвате чат по много канали като приложение, Facebook Messenger, Google Home или Amazon Alexa. За ползване на функцията Augmented Reality се нуждаете от приложението Ask Mercedes. Свалете го сега безплатно или чрез чат във Facebook Messenger.

Моля, обърнете внимание, че приложението Ask Mercedes не трябва да бъде използвано по време на шофиране.
Към днешна дата Ask Mercedes се предлага за новите E- и S-класи. Още конструктивни типове следват през 2018.

Приложение Guides


Ръководство за експлоатация за смартфон или таблет.

Приложение Guides


Ръководство за експлоатация за смартфон или таблет.

Изображението показва няколко смартфона с отворено приложение Guides.

Mercedes-Benz ръководства за експлоатация за Вашия смартфон и таблет: Mercedes-Benz приложение Guides предоставя на Вашия смартфон или таблет ръководства и функции за търсене за Вашия Mercedes, както и полезни съвети, напр. при аварийна помощ. Тези ръководства за експлоатация засега не се предлагат за всички класи.