Разчитайте на нас и по пътя напред!

Нормално работно време в автосалоните и сервизните приемни

 • Уважаеми клиенти,

  Автосалоните и сервизните приемни на Mercedes-Benz в страната възобновяват своята работа с нормално работно време, считано от 12.05.2020г. Пълна информация за работното време във Вашия град можете да намерите в секция „Контакти“. Очакваме Ви в удобен за Вас ден и час!  

  Същевременно Вашето здраве и здравето на нашите служители остава от първостепенна важност за нас! Продължаваме да изпълняваме своята дейност с внимание и грижа. В обектите ни са предприети необходимите мерки за дезинфекция и превенция. Всички леки и товарни автомобили подлежат на специална дезинфекция. Превозните средства се почистват с висококачествени дезинфектиращи препарати, предназначени за автомобили, както при прием от клиент, така и преди предаване. Тази процедура важи и при тестовите автомобили и пробните шофирания.

  С цел осигуряване на максимално спазване на противо-епидемиологичните инструкции на здравните власти, препоръчваме предварително резервиране на час за сервиз или запитване на телефоните на нашите центрове.

  За Ваше улеснение, публикуваме и богат избор от налични на склад автомобили с техните специални условия. Можете да се запознаете с тях в детайли и да потърсите повече информация или конкретна оферта на нашите телефони и имейли посочени в секция Контакти.

  Запазваме и специалните услуги в оторизираните сервизи на Mercedes-Benz в България:
  Безплатна услуга врата до врата
  Дезинфекция на интериора на автомобилите
  Доставка на резервни части с куриер до адреса на клиента

  В допълнение продължаваме и с обичайните грижи и услуги:
  Service 24h
  Поръчка на резервни части и аксесоари по имейл и телефон
  Online заявки за резервни части за бизнес клиенти
  Сервизни консултации по телефона

  Здравето на всички е наша обща отговорност. Благодарим Ви за търпението и за разбирането!