Комфорт при работа и управление

Необикновен. Също и отвътре.

Безкомпромисна годност за пресечен терен или най-висок комфорт при работа и управление? Unimog U 4000/U 5000 ви предлага и двете. От просторната, климатизирана кабина на водача, през бързата смяна на предавките с AutomaticShift до напълно синхронизираната електропневматична механична предавателна кутия – всичко е тук, за да направи трудната ви работа колкото се може по-лека.

Полуизнесена напред кабина

С триточково закрепване зад мотора върху гумени елементи с цел оптимално неутрализиране на сътресенията. И още - шумоизолиран интериор, достатъчно място над главите, комфортни седалки и интегрирана климатична инсталация с допълнителен отоплител.

Двойна кабина

Доставяна по желание – с висок покрив, 4 странични врати, до 7 седалки и много място за инструменти и багаж.

Ергономия

Пълен контрол – благодарение на информационната система за водача. И още – разположен на кормилната колона комбиниран превключвател за темпомата, ръчната газ и моторната спирачка.

Превключване Telligent®

Просто бутвате с пръст скоростния лост и натискате съединителя – едва ли може да превключвате по-бързо.

AutomaticShift

За комфортно шофиране и работа – без натискане на съединителя.

Трансмисия

Напълно синхронизирана, електропневматична, с 8 предни и 6 задни предавки. Освен това EQR за разклащане при потегляне на пресечен терен и по 8 допълнителни предни и задни предавки за най-добро сцепление при скорост между 1 и 15 км/ч.

Mercedes-Benz Bulgaria