Компетентност в съчетаването с различни системи

Пълноценно използване на машината през цялата година

Едно е сигурно: всяко приложение е различно само за себе си и поставя хората и машините пред нови предизвикателства. Със своята гъвкавост и местата за допълнителни устройства и надстройки Unimog U 20 е идеално пригоден за разнообразни задачи – от разчистване на сняг и разпръскване на сол и пясък до косене на трева. От поддръжката до почистването, от товаренето до транспортирането.

Концепция на шасито

Основата за целогодишното пълноценно използване на Unimog U 20 е неговата права и изключително солидна рама, създадена да постига максимална надеждност при всякакви натоварвания. Освен това шасито е конструирано така, че да позволява лесното монтиране на всевъзможни допълнителни устройства, като общото тегло достига 9,3 тона.

Предварително проектирани монтажни точки

Всички важни точки за закрепване на допълнителни устройства са предварително проектирани и без проблем служат за монтиране на различни инсталации, както и за подмяната им с нови, още по-ефективни.

Две зони за закрепване на допълнителни съоръжения

Първата от тях се намира отпред на кабината, идеално за закрепване на лопата за снегорин, съоръжения за косене на трева до банкетите, за почистване на канали или раздробяване на дървесина. Втората е в задната част и служи за монтиране на лесни за смяна малки кранове, подемници или стойки за обслужване на шахти.

Една надстройка, три възможности

Със или без бордова платформа трите възможности за монтаж на агрегати правят Unimog U 20 особено гъвкав. Първо, вече налични устройства могат да се монтират върху самата платформа. Второ, нови съоръжения могат да бъдат закрепвани директно върху предварително проектираните точки на междинната рама на бордовата платформа. И трето - постоянните или сменящите се според сезона устройства се фиксират направо върху надлъжните греди на рамата.

Mercedes-Benz Bulgaria