Комунални дейности

Косене, чистене на сняг, обслужване на различни обекти, почистване, транспортиране, товаро-разтоварни работи... Предизвикателствата никъде не са толкова разнородни, колкото при поддръжката на улиците и зелените площи в населените места. За тези цели е необходим добре оборудван автомобилен парк. Или пък превозно средство, което по начало е специализирано в извършването на различни дейности. Именно такъв автомобил е Mercedes-Benz Unimog.

По-добър комфорт на шофиране и управление на системите в сравнение с камионите, повече бързина и по-нисък разход на гориво от всеки трактор, повече възможности за индивидуализация от всеки сериен продукт - с Unimog всеки ден получавате неоценима функционалност. Специално за модела е разработена системата с преместване на волана VarioPilot®.

Достатъчно е просто да плъзнете кормилната колона от ляво на дясно или обратно, и ще може да изпълнявате много задачи сам, спестявайки разходите за втори оператор. Системата за бърза смяна на допълнителните устройства позволява тези операции да се извършват с няколко прости движения. Благодарение на изключително гъвкавата система за комбиниране с външни устройства може да изпълните няколко работни задачи с едно преминаване. Така Unimog се експлоатира максимално ефективно през всички сезони на годината.

Извънредните ситуации като лавини, наводнения или снежни бури винаги представляват реална опасност. С Unimog може да бъдете сигурни, че той ще направи всичко, за да ви служи дори в най-тежките условия. Mercedes-Benz Unimog е наистина незаменим.

Mercedes-Benz Bulgaria