Демонстрира по още по-убедителен начин

най-важните предимства.

Още от първата среща – и през следващите хиляди километри, които ви предстои да изминете заедно.

Новият Atego е победител на всички фронтове. Защото притежава отличните характеристики на своите предшественици и на тяхна база демонстрира още по-впечатляващи предимства.

Такива предимства са например високото качество, изключителната надеждност и отличната експлоатационна пригодност. Новите технически решения и функции превръщат новия Atego в еталон за ефективност и практичност – нещо, което се потвърждава от ежедневните резултати от вашата работа и постигнатата рентабилност. Подобрената пригодност за монтиране на надстройки и спазването на по-строги екологични изисквания са допълнителни предимства, които повишават стойността на новия Atego и го превръщат в предпочитаното превозно средство за лек дистрибуторски транспорт.

Тези специални предимства и високото качество се демонстрират например от новите, авангардни и особено икономични 4- и 6-цилиндрови редови двигатели. С тези двигатели Atego отговаря със своя особено икономичен стил на изискванията на стандарта за емисии Euro VI, в сила от 2014 година. Автоматичната трансмисия Mercedes PowerShift 3 (част от стандартното оборудване), стабилното поведение на пътя, което се постига без усилия, както и предлаганите като опция впечатляващи алуминиеви джанти са част от предимствата, с които се отличава новият Atego. Концепцията на новия интериорен дизайн също повишава стойността на този автомобил. Това например се вижда ясно от новия дизайн на ергономичното работно място на шофьора, предлагано в три варианта на оформление на кокпита. Това впечатление се затвърждава и от предлаганите като опция обвит с кожа волан и седалка със система на окачване. Новият Atego е камион, който отговаря на всички изисквания на лекия дистрибуторски транспорт. Същевременно той може да изиграе решаваща роля за допълнително повишаване на рентабилността на вашата компания. Време е да потеглите!