Новият Atego

Новият стандарт в дистрибуцията.

С нови двигатели и много технически нововъведения, новият Atego разширява възможностите на дистрибуторския транспорт със своята добавена стойност, експлоатационна пригодност и ефективност.

Стойност: в новият Atego отличните характеристики на неговите предшественици са развити в още по-голяма степен, особено в най-съществените аспекти: високо качество, изключителна надеждност и дълга експлоатационна годност.

Експлоатационна пригодност: новият Atego изпълнява по перфектен начин възложените задачи, благодарение на многобройните нови системи и функции, създадени специално за целите на съвременния дистрибуторски транспорт. Шофирането се превръща във вълнуващо преживяване, благодарение на Euro VI двигателите с висок въртящ момент, трансмисията Mercedes PowerShift 3 и др.

Ефективност: понижен с до 5%* разход на гориво, намалени разходи за техническо обслужване, FleetBoard ® EcoSupport – това са само част от предимствата, благодарение на които новият Atego е още по-ефективен при всяко пътуване.

Нов екстериорен дизайн.

Новият ефектен екстериорен дизайн на Atego впечатлява със своя отличителен стил: от бронята и стандартните дневни светлини до аеродинамично оформените повърхности и покрива – всичко е ново и безупречно изработено и се отличава с характерния за Mercedes-Benz дизайн.

* Разходът на горива е леко завишен при шофиране в градски условия.