Новото измерение на ефективността

По-ниски разходи на гориво и по-висока рентабилност. От първия ден

При разработката на новия Actros ние поставихме под въпрос и потърсихме нови решения за всяко нещо. В резултат на това постигнахме значително понижаване на разхода на гориво, благодарение на BlueEFFICIENCY Power. Понижихме значително и общите разходи за експлоатация на автомобила чрез добре съгласувана система от услуги, създадени специално за новия Actros, напр. телематичната система FleetBoard® на Mercedes-Benz, която е част от стандартното оборудване. Всички тези мерки са въведени с една обща цел: да повишим вашата рентабилност.


С до 6% по-нисък разход на гориво в сравнение с предишните модели, новите редови Euro V двигатели засенчват всичко останало. Вече се предлагат и двигатели, отговарящи на новите стандарти Euro VI – с до 3% по-нисък разход на гориво в сравнение с предишните модели с Euro V двигатели. Прилагайки различни допълнителни иновативни решения, тези новоразработени икономични двигатели за новия Actros задават нови стандарти по отношение на рентабилността. За икономията на гориво допринася и намаляването на разхода на енергия от допълнителните системи, както и оптимизираната автоматична система за превключване на предавките PowerShift 3 на Mercedes, която е част от серийното оборудване – да не говорим за подобрените аеродинамични характеристики.

Рентабилно цялостно решение

За да се възползваме по-ефективно от техническия потенциал на новия Actros, ние сме обърнали още по-голямо внимание на подобрената система от услуги за товарните автомобили: "Efficiency Tool" е символ на различните услуги, които са създадени специално за новоразработения Actros и помагат да се намалят общите разходи, осигурявайки изключително рентабилно цялостно решение за експлоатацията на този камион. Това включва, например, използването на съвременни телематични решения като част от стандартното оборудване, всеобхватен сервизен договор, изгодни условия за лизинг и финансиране с гарантирани по-високи цени при препродажба, плюс обучение с цел намаляване на разхода на гориво. На практика, за вас това означава по-ниски общи разходи и по-висока рентабилност – още от първия ден.

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

  • Технология за икономия на гориво
  • Към "Намалени общи разходи"