Новият помощник във вашата дейност

За автомобилите, използвани в строителството, от решаващо значение е не само генерирането на достатъчна мощност, но и ефективното използване на наличната мощност във всеки един момент. Arocs демонстрира впечатляващи резултати и в двата аспекта – ден след ден, при всякакви строителни работи.

Новият Arocs може да се справи ефективно с всякакви ситуации на пътя. За да постигнем това, ние сме оборудвали стандартно този автомобил със стабилен и мощен Euro VI двигател, усъвършенствана автоматизирана трансмисия Mercedes PowerShift 3, окачване и рама с нова, уникална конструкция.

Всички компоненти на системата на задвижване са произведени от Mercedes-Benz и са предназначени специално за строителни работи. Наличната мощност е увеличена с помощта на интелигентно управление на компонентите на системата за задвижване, генериране на висок въртящ момент и изключително бързо превключване на предавките на Mercedes PowerShift 3.

За да се постигне максимално сцепление и управляемост на автомобила, системата на задвижване, шасито, окачването и рамата работят в идеална хармония и са оптимално конфигурирани във всички версии на Arocs според конкретното приложение – транспорт, работа на строителен обект или движение в трудни офроуд условия.

Накратко: прецизно координираната комбинация от система на задвижване и товароносима конструкция позволява на огромната мощност, генерирана от двигателя на Arocs, да бъде превърната в целенасочено концентрирана тяга във всеки един момент.